• Dyr i vand

  Jeg har fået anbefalet denne app af en gammel kollega. Det ser super spændende ud.

  Find app’en her, og læs mere om, hvordan du bruger den i undervisningen.

  http://skoleapps.com/biologi/dyr-i-vand

  dyr i vand

  Her er en app der er super til at inddrage iPaden i biologiundervisingen. “DYR I VAND” er udviklet af Kingoconsult, og appen kan bruges til at undersøge dyrelivet i de danske vandløb. Den giver helt nye muligheder for at gøre feltarbejdet mere interessant.

  Tag din i-Pad med “DYR I VAND” med ud i Naturen til et vandløb. “DYR I VAND” giver dig mulighed for at arbejde interaktivt med at finde og registrere små dyr i vandet og ved bredden. “DYR I VAND” giver dig et resultat af din undersøgelse med en vurdering af vandløbskvaliteten. Du kan gemme dit resultat, billeder fra stedet og personlige notater i en rapport, som kan sendes, gemmes og printes ud, når du kommer hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *